Társaságunk bemutatása

Az Art ’95 Betéti Társaságot 1995-ben alapította ifjabb Szlávics László szobrászművész, Ligeti Erika – díjas, Ferenczy Béni – díjas éremművész, aki egyike a Colorado Springs-ben (USA) megrendezett XXX. FIDEM Éremművészeti Világkongresszus két díjazott alkotójának.

Cégünk meghatározó tevékenységét kezdettől fogva az igényes képző- és iparművészeti alkotások létrehozása jelenti. Az egyedi megrendelések köre a személyes ajándék szintjétől a miniszterelnöki rendelettel alapított díjig széles keretek között mozog. Vállalkozásunk fő profilja az emlék és ajándék érmek, plakettek, díjplasztikák tervezése és kivitelezése, de referenciamunkáink között vannak köztéri szobrok és emléktáblák is.

Kivételes megtiszteltetés számunkra, hogy Magyarország Köztársaság Elnöke és Miniszterelnöke rendszeresen ajándékozza alkotásainkat. Több, a Magyar Nemzeti Bank által kibocsátott emlékérme társaságunk közreműködésével, terveink alapján készült. Megrendelőink között megtalálható számos minisztérium és a minőségügy területén tevékenykedő országos szervezet.

Elérhető áron készítünk díjakat, protokoll és személyes ajándéktárgyakat.
Igény esetén az elismeréshez tartozó teljes tárgyegyüttest megtervezzük és elkészítjük.